המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גולן
לפירות: ענבים, תאנים. זיתים
ירקות: מלפפון, עגבניות שרי, תאנים
טונה, תפוח אדמה, עירית, גזר, בצל שאלוט,
גבינות: צהובה, ברי צרפתי, מוצרלה, גאודה פסטו, גורגונזולה פיקנטי, מנצ׳גו כבשים ולאבנה
יין רוזה קר!
סודה
לחתוך את הגבינות ולהגיש על בוצ׳ר. לפזר עגבניות שרי, מלפפון, בזיליקום וזיתים. להוסיף את הענבים והתאנים.
להגיש בקעריות קטנות סלט טונה וסלט תפוחי אדמה.
לסלט טונה:
קופסה טונה
חצי גמבה לקוביות
3 מלפפון חמוץ לקוביות
2 בצל ירוק קצוץ
2 כפות לא גדושות מיונז
לימון
מלח
פלפל
לסלט תפוחי אדמה:
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
2 ביצים:
לבשל את הגזר ותפוחי האדמה לא מקולפים! על אש גבוהה למשך חצי שעה. לאחר מכן להוציא ולתת לזה להתקרר. לחתוך לקוביות קטנות.
לשים הכל בקערה גדולה ולהוסיף
2 מלפפון חמוץ גדול חתוך לקוביות קטנות.
1 בצל סגול קטן קצוץ דק דק
שתי כפות מיונז
כפית חרדל דיזון
כף חומץ תפוחים
מלח
ופלפל שחור
את הלחם שקלינו בתנור לחתוך למשולשים ולהגיש.