המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת רזניק
-500 ג' פתיבר (הכמות תלויה במספר השכבות שאתם עושים)
-חבילה אחת שלמה של אינסטנט פודינג וניל
-500 מ"ל חלב
-500 מ"ל שמנת מתוקה
– צלחת עמוקה עם חלב לתבילת הביסקוויטים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לתוצאה קרמית. טובלים את הביסקוויטים בחלב ושמים אותם בתבנית כשיכבה אחת. מעל הביסקוויטים שמים שכבה של הקרם, וככה ממשיכים עד כמה שרוצים. שמים את העוגה במקרר לשעתיים. בתיאבון❤️