יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מונק

reeses pieces

reeses pieces

שעתיים
מצפים את דפנות התבנית ברצועות עיתון ספוג במים לשמירת הלחות והלובן של דפנות העוגה
20 סועדים

המרכיבים:

לבסיס:
200 גרם ביסקוויטים
50 גרם בוטנים קלויים וללא קליפה
חבילת שוקולד
80 גרם חמאה מומסת

למלית:
גביע גבינת שמנת
גביע גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה 9%
200 גרם סוכר לבן
4 ביצים
250 גרם חמאת בוטנים חלקה

לציפוי:
1 + 1/4 (250 גרם) שמנת חמוצה 15%
2 כפות סוכר חום בהיר
חבילת שוקולד מריר

לקישוט:
חופן בוטנים קלויים וקלופים
reeses חתוכים ושלמים לפי טעם (חבילה של זוג מהגודל הגדול יספיקו)
טיפטופי חמאת בוטנים

אופן הכנה:

בסיס:
במג'מיקס טוחנים את הביסקוויטים הבוטנים והשוקולד לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה המומסת, מסדרים ומהדקים לבסיס התבנית.
מכניסים למקפיא

מלית:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מערבבים את הגבינות והסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה תוך עירבוב לתערובת אחידה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית בזהירות ומכניסים ל50 דקות בתנור (טורבו).

ציפוי:
אחרי שמוציאים את העוגה מחממים בסיר את כל המרכיבים ע"ג תערובת אחידה.
יוצקים על העוגה ומנערים קלות לכיסוי אחיד. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...