המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אילוז
1 בצל אחד
1 קופסת פטריות
חצי קילו תפוח אדמה קלופים ופרוסים
1 שמנת לבישול
2 כוסות חלב
חצי כפית אגוז מוסקט
60 גרם חמאה
חבילה גבינה מגוררת
כפית מלח
חצי כפית פלפל
לוקחים סיר מטגנים בצל שקצצנו בחמאה, מוסיפים את הפטריות תבלינים, את התפוחי אדמה הפרוסים דק מוסיפים את שתי כוסות החלב מחכים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מערבבים ומוסיפים 2 כפות אבקת מרק פטריות מלח פלפל.
מבשלים על אש נמוכה כ20 דק' עד שהרוטב מסמיך.
מעבירים לתבנית, מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 30-45 דקות עד שהגבינה גם קצת מוזהבת.
ובתאבון!