יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אילוז

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

שעה
לחתוך את התפוחי אדמה דק דק
4 סועדים

המרכיבים:

1 בצל אחד
1 קופסת פטריות
חצי קילו תפוח אדמה קלופים ופרוסים
1 שמנת לבישול
2 כוסות חלב
חצי כפית אגוז מוסקט
60 גרם חמאה
חבילה גבינה מגוררת
כפית מלח
חצי כפית פלפל

אופן הכנה:

לוקחים סיר מטגנים בצל שקצצנו בחמאה, מוסיפים את הפטריות תבלינים, את התפוחי אדמה הפרוסים דק מוסיפים את שתי כוסות החלב מחכים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מערבבים ומוסיפים 2 כפות אבקת מרק פטריות מלח פלפל.
מבשלים על אש נמוכה כ20 דק' עד שהרוטב מסמיך.
מעבירים לתבנית, מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 30-45 דקות עד שהגבינה גם קצת מוזהבת.
ובתאבון!

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...