המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת איובי
בטטה גדולה, בצל, שמן זית, 2 שיני שום, 1 שמנת מתוקה, 3 ביצים, פלפל שחור, אגוז מוסקט, מלח, גבנ"צ מגורדת
קוצצים בצל ושום ומטגנים במחבת עם שמן זית ולאחר שהזהיב מוסיפים את הבטטה כשהיא מגורדת במחבת ומטגנים יחד עם הבצל והשום
אחרי שהבטטה התרככה שופכים מעל הבטטה את כל מיכל השמנת מתוקה, שמים פלפל שחור מלח ואגוז מוסקט ומערבבים שכל הטעמים התאזנו יחד
אח"כ שוברים ביצה בכוס ומוסיפים ביצה אחר ביצה במקומות שונים
מוסיפים מלעלה פתיתי גבנ"צ סוגרים את המחבת במכסה כדי שיוכל להתבשל יותר טוב בערך 3 דקות על אש נמוכה
בתאבון!