יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גולן

שולחן הגבינות שלנו

שולחן הגבינות שלנו

45 דקות
להכין את הפלות גבינות ולערוך סמוך להגעת האורחים
4

המרכיבים:

לפירות: ענבים, תאנים. זיתים
ירקות: מלפפון, עגבניות שרי, תאנים
טונה, תפוח אדמה, עירית, גזר, בצל שאלוט,
גבינות: צהובה, ברי צרפתי, מוצרלה, גאודה פסטו, גורגונזולה פיקנטי, מנצ׳גו כבשים ולאבנה
יין רוזה קר!
סודה

אופן הכנה:

לחתוך את הגבינות ולהגיש על בוצ׳ר. לפזר עגבניות שרי, מלפפון, בזיליקום וזיתים. להוסיף את הענבים והתאנים.
להגיש בקעריות קטנות סלט טונה וסלט תפוחי אדמה.
לסלט טונה:
קופסה טונה
חצי גמבה לקוביות
3 מלפפון חמוץ לקוביות
2 בצל ירוק קצוץ
2 כפות לא גדושות מיונז
לימון
מלח
פלפל
לסלט תפוחי אדמה:
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
2 ביצים:
לבשל את הגזר ותפוחי האדמה לא מקולפים! על אש גבוהה למשך חצי שעה. לאחר מכן להוציא ולתת לזה להתקרר. לחתוך לקוביות קטנות.
לשים הכל בקערה גדולה ולהוסיף
2 מלפפון חמוץ גדול חתוך לקוביות קטנות.
1 בצל סגול קטן קצוץ דק דק
שתי כפות מיונז
כפית חרדל דיזון
כף חומץ תפוחים
מלח
ופלפל שחור
את הלחם שקלינו בתנור לחתוך למשולשים ולהגיש.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...