יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת חלילי

שבלולי פילאס במילוי חלבי:

שבלולי פילאס במילוי חלבי:

חצי שעה
לאכול כמה שיותר סמוך אחרי האפייה,אחרת הבצק מאבד מהפריכות והקראנצ'יות שלו.
4

המרכיבים:

100 גרם גבינה לבנה או קוטג'/ריקוטה
100 גרם גבינה בלוגרית/צפתית/פטה עיזים/מלוחה או כל גבינה קשה אחרת שאתם אוהבים.
100 גרם פירורי גבינה צהובה.
1 בצל קצוץ או בצל ירוק.
חבילת בצק פילאס טורקי קפוא

אופן הכנה:

תחילה מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מערבבים את חומרי המילוי בקערה,עכשיו אפשר להוסיף מטבלים לפי בחירתכם- שימו לב זה או זה או זה..לא מומלץ לדעתי לערבב יותר מדי טעמים.

2 כפות ממרח פסטו. ****** 4 כפות גבינת פרמז'ן ****** 2 תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות דקות. **** קוביות חציל מטוגנות

150 גרם פטריות טריות.***** קונפי שום ***** ממרח עגבניות מיובשות ***** טפנד זיתים וכל שילוב שיכול להתאים לפי דעתכם.
מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים על משטח נקי וישר- אני משתמשת בקרש חיתוך גדול- מורחים שכבה דקה על כל פני הבצק,מקפידים להשאיר 2 ס"מ שוליים מכל כיוון.מגלגלים לגליל או לשושנים כשהסגירה למטה תוך כדי הפרדה מהניילון ומניחים בתבנית משומנת. לצפות בביצה טרופה ולפזר שומשום או קצח. לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...