יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת סגל

רולדת שמרים

רולדת שמרים

35-40 דקות
אג ווש: ביצה אחת, חצי כפית סוכר, חצי כפית מלח וכף חלב. לשים את אותה הכמות מילית לכל בצק.
4

המרכיבים:

880 גרם קמח.
115 גרם סוכר.
185 גרם שמן.
18 גרם שמרים יבשים.
3 ביצים
260 גרם חלב פושר.
1 כף גלוטן (לא חובה).

סירופ סוכר:
80 גרם סוכר
80 גרם מים.

אופן הכנה:

שמים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים היבשים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים החלב והשמן תוך כדי שהמיקסר עובד במהירות איטית.
מכוונים את מהירות המיקסר למהירות בינונית למשך כ 10 דקות נוספות.
שמים את הבצק בקערה רחבה עטוף בניילון נצמד להתפחה של חצי שעה בטמפרטורת החדר.
משמנים עם ספרי שמן את התבנית אינגליש קייק.
מחלקים את כמות הבצק ל- 4.
מתפיחים את הרולדות במשך חצי שעה לפחות לפני הכנסתם לתנור.
עושים צורות מספריים (6 -7 חתיכות) ומורחים את הרולדות באג ווש.
אופים בתנור 35 – 40 דקות, טמפרטורה 170 מעלות על מצב טורבו
(אם הרולדה לא מוכנה צריך להפוך את התבנית ולאפות עוד כמה דקות).

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...