המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת סגל
880 גרם קמח.
115 גרם סוכר.
185 גרם שמן.
18 גרם שמרים יבשים.
3 ביצים
260 גרם חלב פושר.
1 כף גלוטן (לא חובה).
סירופ סוכר:
80 גרם סוכר
80 גרם מים.
שמים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים היבשים.
מוסיפים בהדרגה את הביצים החלב והשמן תוך כדי שהמיקסר עובד במהירות איטית.
מכוונים את מהירות המיקסר למהירות בינונית למשך כ 10 דקות נוספות.
שמים את הבצק בקערה רחבה עטוף בניילון נצמד להתפחה של חצי שעה בטמפרטורת החדר.
משמנים עם ספרי שמן את התבנית אינגליש קייק.
מחלקים את כמות הבצק ל- 4.
מתפיחים את הרולדות במשך חצי שעה לפחות לפני הכנסתם לתנור.
עושים צורות מספריים (6 -7 חתיכות) ומורחים את הרולדות באג ווש.
אופים בתנור 35 – 40 דקות, טמפרטורה 170 מעלות על מצב טורבו
(אם הרולדה לא מוכנה צריך להפוך את התבנית ולאפות עוד כמה דקות).