יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ראובן

רולדת ההפתעות

רולדת ההפתעות

כשעה
להמתין שהרולדה מתקררת לפני שמורחים את המילוי ולא לוותר על ההפתעות בתוך הרולדה.
כ10 סועדים

המרכיבים:

לרולדה:
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1/4 כפית מלח
1/2 שקית אבקת אפיה
2 כפות שמן
1 סוכר וניל
לרולדה בטעם שוקולד- 2 כפות קקאו

למילוי:
2 שמנת להקצפה 38% טרה
1/2 כוס חלב טרה
2 כפות גדושות פודינג וניל

אופן הכנה:

לרולדה:
מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכר כ-10 דקות. מורידים למהירות נמוכה ומוספים את יתר המרכיבים ומקציפים עוד דקה. משמנים נייר אפייה על תבנית שטוחה ומעבירים את התערובת של הרולדה לתבנית. אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהרולדה משחימה.
מוציאים את הרולדה מהתנור ומכסים במגבת עד לקירור.
למילוי:
מקציפים על מהירות גבוהה את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת הרולדה: מורחים את הקצפת על הרולדה ומוסיפים הפתעות, אפשר שוקולד, קליקים, ריבת דובדבנים, או כל דבר אחר שאוהבים.
מגלגלים לרולדה.
לקישוט- ממיסים מעט שוקולד מריר/חלבי ומזלפים מעל הרולדה.
בתאבון♡

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...