יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת נקי

רולדה שוקולד במילוי קצפת

רולדה שוקולד במילוי קצפת

20
אפשר להחליף את הקצפת החלבית בקצפת פרווה
8

המרכיבים:

החומרים: כמות רולדה אחת
4 ביצים
5 כפות סוכר
1/2 כוס קמח חד פעמית
1 אבקת אפיה
2 כפות קקאו
לקצפת
1 קצפת חלבית
מקציפים קצפת לקצף יציב
100 גר שוקולד מריר פרווה

אופן הכנה:

אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם סוכר ולהוסיף באיטיות את הצהוב, הקמח ,הקקאו ואבקת האפיה בערבוב קל ואיטי . לשמן תבנית תנור גדולה ולשפוף לתוכה את העיסה
לאפות בתנור ב180 מעלות כ 15 ד’ בניר אפיה משומן ,לגלגל לרולדה עם הניר האפיה.
להניח בצד 20 ד’ מנוחה ,אחרי המנוחה ממלאים בקצפת צמחית מוקצפת .
להמיס 100 גר שוקולד מריר ולקשט את העוגה אפשר גם סוכריות .

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...