המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת כהן
שומים
חבילת רביולי
שמנת לבישול
גבינת מוצרלה מגורדת
ממרח פסטו כמהין
מלח גס
פלפל שחור
אגוז מוסקט
מבשלים רביולי בסיר נפרד, בנתיים מטגנים שלושה שומים, לאחר מכן מוסיפים שמנת לבישול אחד, מערבבים, מוסיפים את הגבינת מוצרלה המגורדת ולבסוף מוסיפים את הפסטו כמהין. לאחר שהתערובת מוכנה מוסיפים את הרביולי אחרי ששטפנו במים, מוסיפים תבלינים מלח גס, מלח לבישול, פלפל שחור, ומעט אגוז מוסקט. מערבבים, מעבירים לצלחות ובתאבון 🙂