המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת כהן ז'ורנו
ביסקוויטים פתי בר לבן
שוקולד לבן
שוקולד חום
שמנת מתוקה
מכינים נס קפה ללא חלב, טובלים ביסקוויטים בקפה ומסדרים על גבי תבנית מרובעת שכבה אחידה.
בקערה 1 שמים שוקולד לבן שבור לקוביות.
בינתיים מרתיחים שמנת מתוקה. לאחר שרתחה, שופכים מיד על השוקולד השבור שבקערה. מערבבים היטב ושופכים על גבי הביסקוויטים. מקפיאים עד שמתייצב.
בקערה 2 שמים שוקולד חום. מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב ושופכים על השוקולד הלבן שקפא. מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בנס קפה ומכניסים להקפאה ללילה.