המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ברנר
חבילת צינורות קנלוני (יישאר ממנה קצת)
600 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
4 שיני שום כתושות
2 כפות עלי טימין טרי
מלח ופלפל
600-700 גרם עגבניות מרוסקות / פסאטה
250 מ"ל שמנת לבישול
בקערה מערבבים ריקוטה, חצי מהפרמזן, מלח, פלפל, כף עלי טימין טרי ו 2 שיני שום כתושות.
מעבירים לשק זילוף חד פעמי, חותכים את הקצה וממלאים צינורות קנלוני בתערובת הגבינה ומסדרים בתבנית פיירקס בינונית.
בקערה אחרת מערבבים עגבניות מרוסקות, 2 שיני שום כתושות, שמנת לבישול, כף עלי טימין טרי, מלח ופלפל.
מוזגים את הרוטב על הקנלוני כך שיכסה אותם בנדיבות רבה.
מפזרים על הרוטב את הפרמזן הנותר.
מכסים בנייר אלומיניום בצורה אטומה ואופים 40 דקות בחום של 180 מעלות טורבו.
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10-15 דקות להשחמה של המאפה מלמעלה.