המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת עטר
חבילת פסטה קנולי
מצרכים להקצפה:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 גבינה לבנה 9%
1 גבינה מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אנסטינג פודינג וניל
פיסטוק טחון
מטגנים את הקנולי בשמן חם עד שמזהיב ומצננים.( כ 24 יחידות).
מקצפים את המצרכים להקצפה.
שמנת , גבינה לבנה, מסקפונה, אבקת סוכר .
עד לקבלת קצף יציב.
מעברים לשקית זילוף.
ממלאים את הקנולי משני הכוונים בקרם.
תובלים את שתי הקצבות של הקנולי בפסטוק.
מפזרים אבקת סוכר מעל.
חשוב: יש לאכול את הקנולי באותו היום כי הוא קריספי.
יום למרת הוא מאבד את הקריספיות שלו.
מתכון קל וטעים