המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מור
125 גרם חמאה רכה טרה
חבילה גבינת טוב טעם
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
למלית:
1 כוס פרחי ברוקולי, חתוכים קטן
1 כוס פרחי כרובית, חתוכים קטן
1 בצל קצוץ
חצי כוס עגבניות שרי חצויות
חצי כוס פוריות חציויות
2 זוקיני חתוכים לפרוסות
1 כף שמן זית
1 שמנת חמוצה טרה
100 גרם בולגרית מעודנת משק צוריאל
150 גרם גבינה צהובה נעם מגורדת
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק עוף
מערבבים את כל מצרכי הבצק במעבד מזון עד לתערובת אחידה.
עוטפים את הבצק ומכניסים למקרר לחצי שעה.
בינתיים מבשלים את הברורולי והכרובית עד שמתרככים.
מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מערבבים את כל המלית בקערה.
מקמחים קלות משטח עבודה, עם מערוך משטחים את הבצק ומרדדים לעיגול.
משמנית תבנית עגולה ומהדקים היטב את הבצק כולל שוליים.
שופכים את המלית מעל הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים בערך 25 דקות עד שמזהיב.