המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת פיומי-עיסא
לתחתית:
40-50 ביסקוויטים לוטוס טחונים
למלית :
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 כוס חלב
2 כפות גדטשות אבקת סוכר
2 כפות גדושות אינסטינט פודינג וניל
לציפוי:
מיכל לוטוס מומס באמבט מים חמים
לתחתית: טוחנים את היסקוויטים עד לפירורים דקים, מוזגים כף לכל כוסית (תלוי בגודל הכוס) ..
למלית :
מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה, החלב, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב ( כ4-5 דקות)
מערבבים לתוך הקצפת את הגבינה לבנה
מעבירים לשקית זילוף עם פיה משוננת את הקרם גבינה
יוצקים את הקרם מעל פירורי הבסקוויטים
לציפוי :
מעל קרם הגבינה מוזגים כף ממרח לוטוס מומס (אפשר יותר לפי הטעם עובי שכבת הלוטוס)
להכניס למקרר מס' שעות ולאכול קר
בתאבון