המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת וסקר
לתחתית:
15 יחידות עוגיות לוטוס
20 גרם חמאה
כפית וויסקי
למוס:
חצי צנצנת ממרח לוטוס / או קראנצ'י
250 מ"ל שמנת מתוקה
לציפוי:
ממרח לוטוס
עוגיות לוטוס
טוחנים את הביסקוויטים. ממיסים את החמאה במיקרוגל. מערבבים את הביסקוויטים בחמאה ומוסיפים את הוויסקי. מערבבים לקבלת פירורים גסים.
למוס:
מקציפים את השמנת עד לקבל קצפת יציבה. מוסיפים אליה את ממרח הלוטוס ומקפלים פנימה לאיחוד.
מעבירים לשקית זילוף (במידה ושמים לוטוס קראנצ'י שימו לב לקחת צנטר עם חור גדול או ללא צנטר עם חור גדול).
ממיסים 2 כפות לוטוס במיקרוגל.
הרכבה בכוסיות הגשה:
תחתית פירורים, מעל מוס לוטוס, מעל ממרח לוטוס שהומס.
שמים מעל חצי עוגיית לוטוס.
בתאבון❣