המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אפריאט
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות סוכר וניל
250 גר' גבינה לבנה 5%
3 יח' שמנת חמוצה
30 יח' עוגיות לוטוס
מרסקים את העוגיות ומפזרים חצי מהכמות ב-15 כוסות קינוח.
בקערה-מערבבים את גביעי השמנת, הגבינה, אינסטנט פודינג והסוכר וניל.
ממתינים עד שהבלילה תתייצב.
יוצקים את הבלילה (רצוי עם שקית זילוף) לכוסות על העוגיות המרוסקות שפיזרנו.
מפזרים מעל את שארי העוגיות שנותרו.
מקררים למשך מספר שעות, ניתן גם להקפיא.