המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת קם
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף מחית נוגט
2 כפות אבקת סוכר
4 כפות אבקת אגוזי לוז (אגוזי לוז טחונים הכי דק)
1/2 כוס חלב
בקערה נערבב חלב, מחית נוגט ושוקולד.
נמיס הכל יחדיו במיקרוגל ונערבב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נוסיף לקערה אבקת אגוזים ונערבב היטב.
בקערה נפרדת נקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה.
נקפל את הקצפת לתוך תעובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות ונמזוג לכוסות (כ-10 כוסות)
נעביר את הכוסות לקירור של שעתיים לפחות.
וזהו! טעים וקליל