המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת חכים
פסטה קונכיות גדולות
גבינה בולגרית
שמנת חמוצה
קצת קממבר מגורר לפי הטעם.
2 כפות פסטו
ביצה 1
לרוטב עגבניות
שמן זית
שום כתוש
פפריקה מתוקה
רסק עגבניות
מכינים בקערה את כל מרכיבי המלית
מבשלים במים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
שופכים את המים ומקררין מעט.
ממלאים את הפסטה בתערובת הגבינות ומניחים בתבנית
מכינים את הרוטב
שמן זית במחבת
שמים כפית שום כתוש וםםריקה מתוקה מטגנים מספר שניות
מוסיפים את הרסק עגבניות. לאחר שהרוטב מבעבע מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים עד לרתיחה.
שופכים על הקונכיות הממולאות ומכניסים לתנור שלומם מראש על 170 מעלות ל20 דק
ניתן לשים גבינה צהובה למעלה.
לבריאות