המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת זוביב
בצק עלים איכותי
ביצה טרופה
סוכר
חצי קילו גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה 15%
מיכל שמנת מתוקה
פודינג ריבת חלב
ריבת חלב
סירופ שקולד(אופציה)
קונוסי מתכת (אם אין אפשר להכין מנייר כסף – ליצור צורת קונוס מנייר כסף עבה)
שק זילוף
בצק העלים: (עובדים כאשר הבצק קר!!)
חותכים את הבצק לרצועות ומלופפים סביב הקונוס המשוח בחמאה מורחים בביצה מפזרים סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל15 דקות או עד שמזהיב.
המלית:
מקציפים את השמנת המתוקה
מוסיפים את הגבינות ושתי כפות של ריבת חלב… מקציפים עם הפודינג … יוצקים לשק זילוף עם פיה משוננת.
אופן הרכבה:
מצננים את הקונוסים האפויים ומשחררים מן קונוס המתכת
יוצקים לתוך כל קונוס חצי כפית ריבת חלב ומזלפים לתוכה את המלית.
מניחים במגש אבקת סוכר או סירופ שוקולד מעל …ובתאבון