יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת זוביב

קונוסי גבינת שמנת

קונוסי גבינת שמנת

חצי שעה
אפשר לטבול את הקצה הפתוח של הקונוסים לאחר האפיה בריבת חלב ואז בקוקוס
כמה שיותר

המרכיבים:

בצק עלים איכותי
ביצה טרופה
סוכר
חצי קילו גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה 15%
מיכל שמנת מתוקה
פודינג ריבת חלב
ריבת חלב
סירופ שקולד(אופציה)

קונוסי מתכת (אם אין אפשר להכין מנייר כסף – ליצור צורת קונוס מנייר כסף עבה)
שק זילוף

אופן הכנה:

בצק העלים: (עובדים כאשר הבצק קר!!)
חותכים את הבצק לרצועות ומלופפים סביב הקונוס המשוח בחמאה מורחים בביצה מפזרים סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל15 דקות או עד שמזהיב.

המלית:
מקציפים את השמנת המתוקה
מוסיפים את הגבינות ושתי כפות של ריבת חלב… מקציפים עם הפודינג … יוצקים לשק זילוף עם פיה משוננת.

אופן הרכבה:
מצננים את הקונוסים האפויים ומשחררים מן קונוס המתכת
יוצקים לתוך כל קונוס חצי כפית ריבת חלב ומזלפים לתוכה את המלית.
מניחים במגש אבקת סוכר או סירופ שוקולד מעל …ובתאבון

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...