המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אהרונוביץ
2 חבילות גבינה טוב טעם טרה
2 כוסות סוכר
חבילת איטריות רחבות
כף קינמון
8 תפוחים
2 חבילות גבינת טרה
4 ביצים
כוס צימוקים
כוס אגוזי מלך
שקית אבקת אפיה
מקלפים את התפוחים, חותכים ומבשלים עם הסוכר, הקינמון והצימוקים במעט מים עד לריכוך.
מבשלים את האיטריות ומסננים. שופכים לקערה עם התפוחים ומקררים.
מוסיפים את הגבינות הביצים ואבקת האפייה.
שופכים לתבנית זכוכית משומנת ואופים בחום בינוני כשעה.
בוזקים אבקת סוכר.