המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אלפסי
חבילת פסטה 500 גר'
3 ביצים
200 גרם גבינה קשה מגוררת גס
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת גס
חצי גביע קוטג'
1 מיכל קטן של שמנת לאפייה 15%
פרורי לחם
מלח, פלפל
מעט שמן
לחמם תנור ל 180 מעלות.
לבשל פסטה על פי ההוראות על האריזה, לסנן ולהוסיף מעט שמן זית למניעת הידבקות.
בקערה לערבב היטב ביצים, גבינות, שמנת ותבלינים.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת ומפזרים מלמעלה פרורי לחם.
אופים כ-50 דקות עד להזהבה יפה.
בתאבון וחג שמח!