המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דיין
1 בטטה מקולפת חתוכה לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3 ביצים
1/4 כוס קמח
גביע קוטג' טרה
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת נעם
1/4 כוס גבינה בולגרית מפוררת
מעט מוצרלה מגורדת
מלח, פלפל ומרק עוף לפי הטעם
שומשום לציפוי
את הבצל והבטטה נטגן במעט שמן לריכוך ונשאיר בצד שיצטנן מעט.
בקערה גדולה נערבב את כל המצרכים למעט השומשום עד לקבלת תערובת אחידה. נוסיף את הבצל והבטטה ונערבב.
נשמן תבנית עגולה בתרסיס שמן ונשפוך את התערובת לתוכה (אני חילקתי לשני סוגים של תבניות כדי שלא תצא לי גבוהה)
נפזר מעל את השומשום ונכניס לתנור לחום של 180 מעלות עד להזהבה.