המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת פיינרמן
500 גרם דלעת (נקייה)
4 כפות גדושות סוכר
2 ביצים טרופות
6 כפות גדושות של קורנפלור או סולת
500 גרם גבינת טוב טעם
1 גביע שמנת חמוצה
50 גרם צימוקים
1 שקית סוכר וניל
2 כפות חמאה
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
חותכים את הדלעת לקוביות קטנות ומסדרים בתבנית ואופים כ-20-30 דקות, עד שהדלעת מתרככת.
מצננים מעט את הדלעת ומועכים למחית חלקה בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג.
מוסיפים 2 כפות סוכר, 1 ביצה טרופה, 3 כפות קורנפלור או סולת ומערבבים היטב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת מערבבים גבינת טוב טעם, שמנת חמוצה, צימוקים, סוכר וניל, 2 כפות סוכר, 1 ביצה טרופה ו-3 כפות קורנפלור לתערובת אחידה.
משמנים את התבנית בחמאה ומסדרים שכבת דלעת ושכבת גבינה. ממשיכים לסדר את השכבות עד שנגמר, מסיימים עם שכבת דלעת.
אופים כ-40-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהמילוי מפסיק מתייצב ומזהיב. מצננים קצת ומגישים.