יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת וולף

פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי וגבינות

שעה
תנו לפשטידה להתקרר, ולא לגעת בה כשיוצאת מהתנור-למרות שזה מפתה...
6-7

המרכיבים:

700 ג’ ברוקולי קפוא , חלוט, ו-טחון.
חצי כוס שמן זית
קוטג 5 אחוז, חבילה שלמה
100 ג’ גבינת טוב טעם מגוררת
4 ביצים
חצי כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס- חצי כפית
כפית מלח
גבינה מגוררת נועם לציפוי

אופן הכנה:

טוחנים את הברוקולי עד שמקבלים עיסה טחונה-אבל גסה. לא מחית.
מוסיפים את הביצים, השמן, הגבינות, ולבסוף את הקמח והתיבלון.
שופכים לתבנית פיירקס מאורכת/עגולה, וזורים מלמעלה פתיתי נועם .
לתנור ל40 דקות, על חום 180 מעלות.

בתאבון וחג שמח!

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...