המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת וולף
700 ג’ ברוקולי קפוא , חלוט, ו-טחון.
חצי כוס שמן זית
קוטג 5 אחוז, חבילה שלמה
100 ג’ גבינת טוב טעם מגוררת
4 ביצים
חצי כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס- חצי כפית
כפית מלח
גבינה מגוררת נועם לציפוי
טוחנים את הברוקולי עד שמקבלים עיסה טחונה-אבל גסה. לא מחית.
מוסיפים את הביצים, השמן, הגבינות, ולבסוף את הקמח והתיבלון.
שופכים לתבנית פיירקס מאורכת/עגולה, וזורים מלמעלה פתיתי נועם .
לתנור ל40 דקות, על חום 180 מעלות.
בתאבון וחג שמח!