המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אספלר
2-3 בטטות
1 חבילת קוטג' 250 גר'
100 גר' גבינת טבורג
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
150 גר' בולגרית
50 גר' פרמז'ן
3-4 כפות קמח
3 ביצים
מלח, פלפל אגוז מוסקט
מקלפים וחותכים בטטה לעיגולים.. בוזקים שמן זית ומכניסים לתנור לכ- 20 דק'.. מוציאים את הבטטות מהתנור לצינון.. מערבבים את כל המרכיבים פרט לגבינת הפרמז'ן..
מעבירים ל2 תבניות אינגליש קייק או לתבנית 26 עגולה.. מלמעלה מפזרים פרמז'ן ואורגנו מכניסים לתנור לכ40 דק'.. 175 מעלות.
בתאבון👌
מומלץ לאכול מהר לפני שייגמר😊