המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת נפוסי
שקית בצק פריך של שימרית
1 שמנת להקצפה להוסיף לבצק
לקרם:
2 שמנת להקצפה
2 אינסטנט פודינק וניל
1 כוס חלב
כמובן מוצרי חלב של טרה בלבד.
לשפוך את תערובת השימרית לקערה ולהוסיף שמנת להקצפה תוך כדי עירבוב.
לתת מנוחה בת חצי שעה במקרר.
הכנת הקרם:
מקציפים את השמנת מוסיפים את הפודינג ואת הכוס חלב.
על דף נייר אפייה מסרטטים מספר או צורה אחרת
גוזרים.
מרדדים וחותכים את הבצק מסביב לנייר פעמיים בשביל שתי שכבות.
8 דקות בתנור כ 180 מעלות
ואז מסדרים – בצק ואז קרם (אפשר מריחה או זילוף) ושוב בצק וקרם
מסדרים למעלה פירות קיץ כל אחד לפי טעמו או שוקלדים