יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת איציק גרופית

פפאנש מבושל-כופתאות גבינה ברוטב שמנת

פפאנש מבושל-כופתאות גבינה ברוטב שמנת

45 דקות
נשאר פאפנש? (נדיר אצלי) ביום המחרת לפזר מעט חמאה ופירורי לחם ולאפות עד השחמה
4-6

המרכיבים:

500 גרם גבינה טוב טעם של טרה
2 ביצים
5 כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות סולת
3 כפות קמח
גרדת לימון(לא חובה מוסיף המון)
רוטב שמנת
1-2 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים היטב
מניחים ל15 דקות שהסולת יפתח והחומרים יתמזגו
יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בקמח
בעזרת הבוהן יוצרים גומה קטנה בכל כדור
מרתיחים סיר גדול עם מים ומלח
מעברים בזהירות את הכופתאות לסיר
בנגלות של 5-7 שהמים לא יתקררו,
מחכים שהכופתאות יצופו ומבשלים 5-6 דקות מוצאים בעזרת כף מחוררת תבנית פירקס
ומפזרים מעט חמאה
ממשיכים לבשל כך את כל הפאפנש מעברים
מקציפים בלנדר/ מעבד מזון/או מקצף לקרם קליל את השמנת והסוכר יוצקים על הפפאנש
ממלאים בשקע מעט קונפיטורה איכותית (אישית אוהבת ענבים או תות) ומגשים.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...