יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת דהן

פס שמרים גבינה

פס שמרים גבינה

שעה וחצי
ביצים להוציא מראש מהמקרר שיהיו בטמפרטורת החדר וגבינות שיצאו קרות מהמקרר
10

המרכיבים:

לבצק;
3 וחצי כוסות קמח (מנופה)
2 חמאה טרה (200 גר)
3/4 כוס סוכר
1 כוס חלב פושר טרה
25 גר שמרים
1/2 גביע שמנת
3 חלבונים ( צהוב)
קורט מלח
למילוי:
2 גבינות טוב טעם טרה 3%
500 גר גבינה לבנה טרה 5%
1 פודינג וניל צרפתי
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח (ממופה)
2 ביצים
1 ביצה טרופה למריחה על פס העוגה.
סירופ מעל העוגה כשיוצאת מהתנור:
3/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי לימון (סחוט)

אופן הכנה:

הכנת הבצק:
לשים בעיקר עם וו לישה את השמרים סוכר וקמח לערבב היטב להוסיף חלב, מלח, שמנת וחמאה עד שהייתה חלקה ונעימה למגע לעטוף בניילון נצמד ולשמור לילה במקרר .
נכין את המילוי כמובן ביום שלמחרת
נערבב את כל מצרכי המילוי ונאחד אותם, לאחר שהמילוי מוכן נחלק את הבצק ל-4 ולרדד כל חלק למלבן, את המילוי נשים באמצע המלבן, ונחרוץ פסים משני צידי המילוי את הפסים שחרצנו ניקח פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל עד לסוף הפס וכך נכין עוד שלושה נבריש בביצה ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דק' או עד שמזהיב, כשיוצא מהתנור והפסים חמים להבריש את הסירופ שהוכן .
בהצלחה חג שבועות שמח….

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...