המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת זנדר
פסטה מכל סוג (עדיף פטוצ'יני)100 גרם פסטה לכל סועד
100 גרם חמאה טרה
בצל סגול 1 קצוץ דק
כפית אגוז מוסקט טחון
מלח ופלפל טחון לפי טעם
רבע כוס יין לבן יבש
200 גרם פטריות קצוץ דק
שמנת לבישול 500 גרם
)4 כפות מיים בהם בושלה הפסטה )
100 גרם פרמזן מגורד דק
עלי בזיליקום לקישוט בהגשה
מבשלים את הפסטה על פי הוראות יצרן(עדיף אל דנטה)
ממיסים חמאה , מטגנים בצל עד ששקוף, מוספים פטריות וחצי מכמות אגוז מוסקט, מטבלים במלח פלפל, נותנים לכל החומרים לספוג את החמאה, מוסיפים בהדרגה את היין ואת שאר אגוז המוסקט, מביעים לרתיחה , מוסיפים שמנת ומבשלים כ5 דקות, מוסיפים מי פסטה ומבשלים עוד דקה ….
מוציאים את הפסטה מסננים, שמים בתבנית חסינת אש, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים היטב , לאופציה מוקרמת מוביפים מוצרלה מגורדת ושמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל5 דקות.מוציאים , בוזקים פרמזן, מקשטים ומגישים ….בתיאבון