המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת תורגמן
פסטה טריקולור, בצל סגול, חמאה, שמנת לבישול של טרה, מלח, פלפל, גבינה מגורדת, חלמון ביצה, ערמונים קלויים ופטריות, יין לבן, אגוז מוסקט.
מטגנים בחמאה בצל סגול ופטריות חתוכים לריבועים. להוסיף שמנת לאט ותוך כדי ערבוב, מלח פלפל שחור קצת יין לבן ואגוז מוסקט (לא חייב יוצא טעים גם בלי)
מבשלים בסיר מים את הפסטה וכשהיא מוכנה מערבבים את הפסטה ביחד עם הרוטב ומוסיפים ערמונים שבורים. מעבירים לצלחת,
מעל מפזרים גבינה מגורדת ושוברים חלמון. מגישים חם!!