המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת סבח
חבילת פסטה
1 שמנת לבישול 15% של "טרה"
1כוס חלב של "טרה"
חצי כוס גבינה מגורדת קלאסית של "טרה"
פטריות טריות
1 חבילה ערמונים
בזיליקום
מלח פלפל
3 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
אגוז מוסקט לפי הטעם
מרתיחים סיר עם מים חמים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
במקביל חותכים את הפטריות והערמונים, קוצצים בצל ומתחילים לטגן מעט עד להזהבה.
שופכים את השמנת לבישול, חצי כוס חלב ומערבבים.
כשמתחיל לרתוח מנמיכים את האש ומוסיפים את האבקת פטריות, מלח פלפל ואגוז מוסרט.
מבשלים עד להסמכה.
שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים ומוסיפים חצי כוס פתיתי גבינה עד שנמסים מהחום.
מוזגים לצלחת ובתאבון.. 🙂