המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת סייף
500 גרם פסטה איזה סוג שאוהבים
3 כפות שמן קנולה
1 בצל חתוך דק
500 מ״ל שמנת לבישול
1 כוס פלסטיק חלב
5 כפיות סויה
1 פטריות חתוכות
תבלינים :
פלפל שחור קינמון מלח אגוז מוסקט לפי העין
גבינה צהובה
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כפית שמן וחצי כפית מלח עד להכנה ומסננים.
2. לרוטב לפסטה מטגנים מעט את הפטריות והבצל במחבת עם מעט שמן.
3. מוסיפים תבלינים.
4. מוסיפים את השמנת לבישול החלב והסויה מבשלים על אש נמוכה. עד שמתקבל רוטב סמיך מוסיפים גבינה צהובה כמה שרוצים מערבבים
ומוסיפים את הרוטב לפסטה
בתאבון!