המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אריה
1 חבילה פסטה רחבה
1 חמאה
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 בטטה מקולף וחתוך לקוביות
4 שיני שום כתוש,קצת מלח
כפית אגוז מוסקט
1 שמנת לבישול
חצי כוס חלב
להרתיח מים בסיר ולהוסיף את הפסטה ולבשל כ- 10 דקות לשפוך את המים ולהעביר למסננת, לשים חמאה בסיר רחב ולהוסיף את קוביות הבצל ולטגן עד שהבצל משחים קצת, להוסיף את קוביות הבטטה לבצל לערבב טוב ולטגן עד שמתרכך,להוסיף את שיני השום הכתוש לערבב טוב ולטגן לעוד 3 דקות,להוסיף את השמנת לבישול ואת חצי כוס החלב,לתת רתיחה ולהוסיף את המלח והאגוז מוסקט לתת שוב רתיחה ולהוסיף את הפסטה ולערבב טוב ולבשל לעוד 4 דקות, בתאבון ובהצלחה