המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מאיר
בטטות
פסטה פטוציני
טימין
שמן זית
ערמונים
בזיליקום
מלח
פלפל שחור
חמאה
שמנת לבישול
אגוז מוסקט
יין לבן
צולים קוביות בטטה עם חמאה שמן זית טימין ובזיליקום מלח פלפל שחור
מכינים את הרוטב שמים חמאה מטגנים מעט שום שמים רוטב שמנת אגוז מוסקט פלפל שחור מלח מעט יין לבן מקרימים על אש נמוכה עד שמסמיך ומוסיפים את הבטטות והערמונים לרוטב מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב מערבבים בעדינות מפזרים פרמז'ן למעלה ובתאבון .