יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת עוזיאל

פיצה

פיצה

2.5
מומלץ בזמן שהבצק תופח להכין את הרוטב
4-6 תלוי כמה אוכלים

המרכיבים:

500 גרם קמח לחם (שטיבל מס' 2)
25 גרם שמרים (חצי שקית שמרית)- אם משתמשים בשמרים יבשים זה כף אחת.
כפית וחצי מלח
כוס ורבע מים פושרים
כף דבש
רוטב לפיצה :
כף שמן זית, חצי בצל קצוץ דק, 2 שיני שום כתושות
800 גרם עגבניות מרוסקות\ 3/4 כוס מים, מלח פלפל שחור, חצי כף סוכר, כפית אורגנו יבש .
גבינת מוצרלה ועמק מגוררות, ותוספות על פי הטעם

אופן הכנה:

לשים 10 דקות את כל הרכיבים, מעבירים לקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
אחרי שעה מחלקים את הבצק לשני חלקים (כאילו 2 פיצות:)) ומרדדים לעיגולים או מה שרוצים, עובי חצי סנטימטר.
בינתיים מכינים את הרוטב :
מטגנים בסיר את הבצל עם השמן זית עד שמזהיב, ומוסיפים 2 שיני שום כתושות.
מוסיפים את העגבניות מרוסקותמוסיפים 3/4 כוס מים, מלח פלפל שחור, חצי כף סוכר, כפית אורגנו יבש – מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה עם סיר חצי מכוסה.
שמים רוטב, גבינת מוצרלה ועמק מגוררות, תוספות – אופים בערך 10 דקות בתנור על 250 מעלות.

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...