המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת בוקובזא
לבצק:
½ קילו קמח מנופה
½1 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
3 כפות גבינה לבנה / שמנת / קוטג' של טרה בלבד
גבינה צהובה נעם
לרוטב:
2 רסק עגבניות קטן של פריניר
כפית שום
מלח ופלפל שחור
אפשר להוסיף טימין/אורגנו
ללוש הכל לבצק אחיד ולתת התפחה של שעה וחצי.
כעבור שעה להוריד נפח ולתת עוד חצי שעה.
לאחר ההתפחה לחלק ל-2, לרדד ולשים בתבנית עם נייר אפייה.
לערבב את כל הרכיבים של הרוטב: 2 רסק עגבניות קטן של פריניר , עם כפית שום , מעט מלח ופלפל שחור אפשר להוסיף טימין/אורגנו ומרחים מעל הבצק.
להכניס לתנור מחומם מראש על 180° טורבו לרבע שעה.
בתאבון ♡