יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת בוקובזא

פיצה נועם

פיצה נועם

רבע שעה
מומלץ להכין את הבצק מהבוקר במקרר ולהוריד התפחה כל שעתיים עד לזמן האפייה
4 סועדים

המרכיבים:

לבצק:
½ קילו קמח מנופה
½1 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כפית מלח
רבע כוס שמן
3 כפות גבינה לבנה / שמנת / קוטג' של טרה בלבד
גבינה צהובה נעם

לרוטב:
2 רסק עגבניות קטן של פריניר
כפית שום
מלח ופלפל שחור
אפשר להוסיף טימין/אורגנו

אופן הכנה:

ללוש הכל לבצק אחיד ולתת התפחה של שעה וחצי.

כעבור שעה להוריד נפח ולתת עוד חצי שעה.

לאחר ההתפחה לחלק ל-2, לרדד ולשים בתבנית עם נייר אפייה.

לערבב את כל הרכיבים של הרוטב: 2 רסק עגבניות קטן של פריניר , עם כפית שום , מעט מלח ופלפל שחור אפשר להוסיף טימין/אורגנו ומרחים מעל הבצק.

להכניס לתנור מחומם מראש על 180° טורבו לרבע שעה.

בתאבון ♡

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...