יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת עמר

פיצה ביתית

פיצה ביתית

שעה
לחמם למצב טורבו ,גורם לאפייה מהירה ואחידה
4-6

המרכיבים:

לבצק: 1קג קמח מנופה
2כפות שמרים יבשים שטוחות
כף מלח שטוחה
כף וחצי סוכר
חצי כוס חד פעמית שמן קנולה
3 כוסות מים פושרים
לרוטב הפיצה :1/2 ק"ג עגבניות מגורדות,בצל אחד קצוץ ,כפית מלח ,כפית פ.שחור,רבע כוס חפ שמן,כף פפריקה מתוקה,כפית סוכר,כפית אורגנו,לתוספת מעל הרוטב מה שאוהבים טבעות בצל, אנשובי,זיתי קלמטה,קוביות גבינה בולגרית,תירס,רצועות פלפלים בשלושה צבעים עגבניות מיובשות

אופן הכנה:

להכניס לקערה את החומרים לבצק ללוש לבצק נעים ורך,לכסות בניילון ולתת התפחה 25 דק,בינתיים מכינים את הרוטב לפיצה מטגנים בצל֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫֫ לזהוב מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל,עד שיגמר נוזלים ויתאדה , מוסיפים תיבול ומלח וטועמים,מצננים.בינתיים מורידים את הנפח מהקערת בצק,מחלקים לארבע עיגולים שווים כל עיגול מרדדים לעיגול יפה מורחים את הרוטב ומעטרים באיזה תוספת שבא לנו ,מחממים תנור ל250 מעלות מניחים כל פיצה על נייר אפייה שולחים לתנור למשך 25 דקות עד שנאפה היטב ,בתיאבון וחג שמח

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...