המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ארדושממלא אצ החיך
פטריות פורטובלו טריות וגדולות לפי מס' האנשים,גבינות (בולגרית,צהובה,פרמז'ן,ריקוטה,גבינת שמנת כ100-150ג'/קופסא קטנה מכל דבר)2-3 שמנת/שמנת פטריות לבישול
לוקחים את הפטריות חותכים מהגבעולים משרים במים חמים עם מעט מלח כ10 דק לאחר מכן עושים תערוהת של הגבינות הרכות (ריקוטה,בולגרית,שמנת) ממלאים בנדיבות בתוך הפטריה לאחר מכן שופכים את השמנת לבישול ומעל הפטריות מפזרים גבינה צהובה,פרמז'ן ולאפות בתנור כחצי שעה עד להחשמה והקרמה .
בתאבון🤗