המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מנדה
2 חבילות איטריות פטוצ'יני בינוניות
2 פטריות בקופסת שימורים
1 חמאה טרה
1 גבינה צהובה של טרה כמובן
4 כפות יין לבן
6 שיני שום קצוצות
שמנת לבישול טרה
כמה עלי כוסברה לקישוט
מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן
מטגנים קלות את השום והפטריות בחמאה
שופכים את היין-2 דק בישול
מוסיפים את השמנת
חותכים את הגבינה הצהובה לחתיכות קטנות מערבבים טוב עד שהכל נמס
אחרי שמבינים את האיטריות שמים את הרוטב ומקשטים עם עלי כוסברה
אצלי זה נזלל צ'יק צאק