יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת יום טוב

פטאייר גבינות חלומי

פטאייר גבינות חלומי

40 דקות
להקפיד על כמויות בבצק, יש לשקול ולמדוד
4

המרכיבים:

350 גרם קמח
180 מ"ל מים
כף שמרים יבשים
כף וחצי סוכר (25 גרם)
30 מ"ל חלב
שליש כוס שמן זית
כפית מלח
למילוי גבינות:
200 ג' מוצרלה
200 ג' גבינה צהובה
150 ג' גבינה בולגרית
2-3 כפות רוטב פסטו

אופן הכנה:

להכנת הבצק-
מערבבים בקערה 140 ג' קמח, חלב, מים, סוכר ושמרים עד לקבלת בלילה חלקה וממתינים 10 דקות ע"מ שהשמרים יתססו.
לאחר מכן מוסיפים את יתרת הקמח והמים ולאחר ערבוב מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
נותנים לבצק לנוח 10 דקות נוספות
במקביל מפוררים את הגבינות בקערה ומערבבים עם הפסטו.
לאחר שהבצק נח מרדדים אותו לעובי של כ 2 ס"מ (חשוב שהבצק לא יהיה דק ע"מ שיחזיק את המילוי) קורצים לעיגולים ושמים כף גדושה של תערובת הגבינות במרכז ומקפלים ומהדקים היטב את השוליים.
מברישים בשמן זית או בביצה ושומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 240 מעלות לאפייה קצרה של 5 עד 7 דקות (עד להשחמה)
מגישים חם בליווי ירקות וסלסת עגבניות

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...