יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אמר

פחזניות קראנץ עם קרם גבינת שמנת

פחזניות קראנץ עם קרם גבינת שמנת

45 דקות
הפחזניות מעולות ביום הכנתן אלא אם רוצים להכין יום לפני ניתן להקפיא בכלי אטום ללא מילוי ולתת להם רענון בתנור ביום ההגשה .

המרכיבים:

ציפוי קראקלין ( פריך)
250 סוכר
300 קמח
250 חמאה
קורט אבקת וניל (אופציונלי )

פחזניות :
250 מ"ל חלב
250 מ"ל מים
12 גרם סוכר
6 גרם מלח
200 גרם חמאה
300 גרם קמח
10 ביצים

קרם גבינת שמנת
250 גרם גבינת שמנת טיבעית
250 שמנת מתוקה
מחית וניל
50 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

ציפוי הקראקלין
בעזרת וו גיטרה מעבדים את כל המרכיבים עד איחוד מוחלט
מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומקפיאים
( רצוי 2 מ"מ עובי ) .

לבצק הרבוך
מחממים תנור ל150 מעלות
מביאים לרתיחה בסיר את
החלב מים סוכר מלח וחמאה עד המסה מוחלטת
מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ היטב עד שהבצק ניפרד מהדפנות לגמריי .
מעבירים לקערת המיקסר עם וו הגיטרה ומקררים מעט את הבצק לטמפ' החדר
מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לעבד עד בצק אחיד
ממתינים מעט בין הוספה להוספה עד הטמעות הביצה הקודמת .
מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק
ומזלפים פחזניות בקוטר 5 ס"מ .
קורצים מהקראקלין דיסקיות בקוטר של הפחנית ומניחים מעל כל אחת דיסקית קראנצ'ית .

מכניסים לתנור שחומם מראש ל150 מעלות 40-45 דקות .

קרם גבינת שמנת
מקציפים את כל המצרכים יחד (זהירות לא לשבור את הקרם)

מחוררים את הפחזנית בחלק התחתון / חותכים מעט מהחלק העליון מזלפים תלולית גבוהה וסוגרים חזרה .

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...