יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ראובני

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

שעה עד שעה וחצי
לא לערבב יותר מידי את בלילת העוגה כדי שלא תשבר ובאפיה היא לא תעלה ותתפח.
10-15 סועדים

המרכיבים:

לעוגת שוקולד:
6 ביצים
כוס סוכר
4 כפות קמח
3 כפות קקאו
1 אבקת אפייה
1 חבילת חמאה טרה

רכיבים לקצפת:
1.5 מיכל שמנת קטנה טרה
חבילת פודינג
1/2 כוס חלב טרה

רכיבים לציפוי גנאש:
חבילת שוקולד מריר
1/2 שמנת קטנה טרה

אופן הכנה:

עוגה:
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
בכלי נפרד מערבבים חלמונים, קמח, קקאו, אבקת אפייה וחמאה. מערבבים את המסה של החלבונים המוקצפים עם החלמונים.
מעבירים לתבנית קפיצית גדולה משומנת ואופים ב-170 מעלות במשך 40 דקות ונותנים להתקרר מעט בטמפ החדר.
קצפת:
מקציפים את השמנת, הפודינג והחלב במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
גנאש:
ממיסים שוקולד ולאחר שנמס מורידים מהגז ומוסיפים שמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

אופן הרכבת העוגה:
מורחים את השמנת בשכבה חלקה על העוגה ומוזגים מעל את הגנאש ומטים את התבנית כדי שהגנאש ינזל ויכסה את כל השמנת.
מעל מעטרים בעוד זילופי שמנת ואותיות שוקולד- יום הולדת שמח/מזל טוב.

בתאבון!!♡

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
או שליחה מידית:


Loading...