המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת ראובני
לעוגת שוקולד:
6 ביצים
כוס סוכר
4 כפות קמח
3 כפות קקאו
1 אבקת אפייה
1 חבילת חמאה טרה
רכיבים לקצפת:
1.5 מיכל שמנת קטנה טרה
חבילת פודינג
1/2 כוס חלב טרה
רכיבים לציפוי גנאש:
חבילת שוקולד מריר
1/2 שמנת קטנה טרה
עוגה:
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
בכלי נפרד מערבבים חלמונים, קמח, קקאו, אבקת אפייה וחמאה. מערבבים את המסה של החלבונים המוקצפים עם החלמונים.
מעבירים לתבנית קפיצית גדולה משומנת ואופים ב-170 מעלות במשך 40 דקות ונותנים להתקרר מעט בטמפ החדר.
קצפת:
מקציפים את השמנת, הפודינג והחלב במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
גנאש:
ממיסים שוקולד ולאחר שנמס מורידים מהגז ומוסיפים שמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
אופן הרכבת העוגה:
מורחים את השמנת בשכבה חלקה על העוגה ומוזגים מעל את הגנאש ומטים את התבנית כדי שהגנאש ינזל ויכסה את כל השמנת.
מעל מעטרים בעוד זילופי שמנת ואותיות שוקולד- יום הולדת שמח/מזל טוב.
בתאבון!!♡