יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת אלקובי

עוגת קוקוס פרג ושוקלד

עוגת קוקוס פרג ושוקלד

עשר דקות
להוסיף שוקולדים טעימים שאוהבים לבלילה ולא לשכח בתנור כדי שתהיה ריקה ונימוחה
15

המרכיבים:

לבלילת העוגה
4 ביצים גדולות
1 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה או יוגורט או אשל 1 ו-1/2 כוסות קמח לבן + 2שקית אבקת אפייה/ קמח תופח
1 כוס פרג טחון
1 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר

לציפוי
100 גרם שוקלד רגיל/ מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
שתי כפות שמן

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל170

-מקציפים את הביצים עם הכוס סוכר עד לקצפת לבנה ותפוחה

-מוסיפים את השמן השמנת מקציפים עוד דקה

-מוסיפים את היבשים קמח אבקת אפייה כוס פרג כוס קוקוס מקציפים עוד דקה

– קוצצים את השוקולד מריר ומוסיפים לבלילה

-משמנים תבנית מעבירים את הבלילה לתבנית

-רואים שהתנור על 170 מכניסים את העוגה בין 30-40 דקות

-רק אחרי שהיא זהובה ממש מכניסים קיסם/ סכין אם יוצא נקי העוגה מוכנה

-מוצאים אותה מהתנור ומכנים את הציפוי

-מכניסים למיקרוגל את השוקולד והשמנת מתוקה

-לאחר שזה יתחבר מוסיפים שתי כפות שמן להברקה

-חותכים את העוגה לריבועים כדי שהיא תהיה מפוצצת שוקלד בפנים

-מוזגים את השוקולד על העוגה

-מצננים אפשר גם לאכול חם.

בתאבון ! ❤️

חג שבועות שמח ממשפחת אלקובי 🥰

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...