יהושע tbwa

המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת גולן

עוגת מוס גבינה ושוקולד

עוגת מוס גבינה ושוקולד

המרכיבים:

לתחתית:
חבילת וופלים/פתי בר/ עוגיות
50 גרם חמאה מומסת טרה
לעוגה:
500 גרם גבינה לבנה טרה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות ממרח גבינה ושוקולד טרה
10 גרם ג'לטין
500 מ"ל שמנת מתוקה טרה
חצי כוס סוכר
200 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה טרה
1 כוס חלב טרה
חופן פירות יער קפואים
לגנאש:
1 כוס שמנת מתוקה טרה
200 גרם שוקולד חלב

אופן הכנה:

1. לערבב למסה אחידה את החמאה המומסת עם הוופלים/ עוגיות שטוחנים במעבד מזון
2. מרפדים בנייר אפייה , משמנים מעט
יוצקים את מסת התחתית, משטחים ומקפיאים כ 10 דקות.
3. ממיסים את השוקולד הלבן עם החמאה והחלב.
4. בקערה נוספת שמים גבינה לבנה , ממרח גבינה ושוקולד, מוסיפים פודינג וטורפים היטב. מוסיפים ג'לטין ( קודם מערבבים אותו היטב עם 50 גרם מים ומכניסים למקרר עד שיתקשה , ממיסים כמה שניות במיקרו ומוסיפים לבלילה )
5. מוסיפים את השוקולד המומס עם החמאה והחלב וטורפים היטב
6. מקציפים שמנת להקצפה עם סוכר למרקם יוגורט , טורפים הכל יחד.
7. מוסיפים פירות יער קפואים לבלילה ומערבבים
8. מכניסים למקפיא ל 5 שעות , יוצקים מעל גנאש.
9. גנאש שוקולד לציפוי:
ממיסים יחד כוס שמנת מתוקה עם שוקולד החלב
10. יוצקים על העוגה כשהיא קפואה
מחזירים למקפיא שהשוקולד יתקשה

בחרו איך תרצו לשתף:

כמתכון בעיצוב אישי
שליחה מידית:


Loading...