המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת זדה
פתי בר / בישקוטים
שוקו טרה ללא סוכר (לטבילת בפתי בר)
למלית: גבינת טוב טעם, 500 גרם גבינה לבנה 5% , 2 מעדן פודינג וניל (במקום אינסטנט)
2 שמנת מתוקה וחצי כפית קפה נמס.
לקישוט ועיטור הסל:
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפיות ממרח שוקולד טרה
צנטר 48 לזילוף שתי וערב
בתבנית עגולה 26 נטבול ביסקוויטים בשוקו ונניח בבסיס העוגה ומסביב לדפנות
נכין את המלית – נקציף את השמנת ונקפל אליה את ייתר החומרים.
נשפוך מעל הבסיס ונמשיך לטבול פתי בר בשוקו ונכניס למלית את הביסקוויטים הטבולים בצורה מעגלית
נקפיא ולמחורת נקשט
אפשר להכין סנדוויץ ביסקוויט עם שוקולד טרה , לטבול ואז להכניס לעוגה – מאוד משדרג.