המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת מור
1 חב׳ בישקוטים
2 שמנת מתוקה טרה
1 גבינה לבנה 250 גרם טרה
2 כפות שמנת חמוצה טרה
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
דובדבנים חמוצים
1 שוקולד מריר+רבע כוס חלב
מקציפים את השמנת, הסוכר, הפודינג והחלב לקצפת יציבה. מקפלים פנימה את השמנת החמוצה והגבינה לתערובת אחידה.
בינתיים ממיסים במיקרו את השוקולד המריר עם החלב.
מסדרים בתבנית בישקוטים רטובים בחלב, מעל מפזרים דובדבנים, מעל מורחים את הקרם, מעל מזלפים הגנאש שוקולד ומעטרים בדובדבנים.
מכניסים למקרר לכמה שעות ומגישים קר.