המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת פוגל
26 עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
ממרח לוטוס
טוחנים 26 עוגיות לטוס ומוסיפים 100 גרם חמאה ממוסת.
מערבבים יחד, משטחים בתבנית ומכניסים להקפאה.
אופן הכנת הבלילה:
מקציפים שמנת מתוקה ובהדרגה מוסיפים פודינג וניל וחצי כוס חלב. מוספים חצי כוס סוכר ומקציפים 4 דק'.
מוסיפים 250 גרם גבינה לבנה ומערבבים.
מוסיפים את הבלילה על תחתית העוגיות ומכניסים להקפאה.
לאחר ההקפאה, שופכים ממרך לוטוס מומס ומקשטים.
בתאבון!