המתכון שמכניס טוב הביתה למשפחת שורתי
220 גרם ביסקוויטים
110 גרם חמאה
4 ביצים
2 שמנת חמוצה
2 גבינה לבנה 9 אחוז
1 מעדן שוקולד לבן
כפית תמצית וניל
אינסטנט פודינג וניל
כף קרונפלור
210 גרם סוכר לבן
לרסק את הביסקוויטים ולהוסיף אליהם את החמאה המומסת
להדק בתבנית 24 סמ
להקציף 4 ביצים ו210 סוכר לבן
לאחר 7 דקות הקצפה
להוסיף בבת אחת את כל החומרים
לערבוב נוסף של 3 דקות
להכניס ל10 דקות ראשונות בחום 200
לאחר מכן שעה נוספת על חום 150.
לא לשכוח תבנית אדים ולשמן את צדדי התבנית.
להוסיף מעל מה שתבחרו
קצפת עם תותים
או, באפייה להוסיף שמנת חמוצה ואבקת סוכר לעוד 10 דקות.
הולך עם זה ממש טוב גנאש פיסטוק